Вінничанину, який планував човном дістатись до Молдови, завадили прикордонники: подробиці

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 26-річного зловмисника, який планував незаконно переправити свого друга до Придністров'я в Молдові. Чоловіки познайомилися через Інтернет, коли грали в онлайн-ігри разом, - повідомляє прес-служба ДПСУ.

Щоб реалізувати цей план, зловмисник обіцяв своєму 24-річному товаришеві організувати "гарячу путівку" за кордон за 3 тисячі доларів США. Мешканець Вінниччини погодився на ці умови і прибув до одного з сіл прикордоння, де оселився в готелі.

Під час нічної операції очільник нелегального туризму мав намір переправити свого "клієнта" через Кучурганський лиман на човні. Але завдяки оперативній інформації, поліції вдалося запобігти незаконному "запливу", і обом товаришам тепер доведеться відповідати перед законом.

Стосовно "турагента" направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", а щодо "замовника туру" складено протокол за частиною 1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справа направлена до суду.



Переглядів: 328
Поширень: 0

Останні новини