Польща підняла в повітря авіацію під час обстрілу України: наслідки обстрілу Києва (останні оновлення)

Польща сьогодні підняла у повітря винищуващі у зв'язку з масованим ракетним обстрілом України. Це було зроблено з метою забезпечення безпеки повітряного простору Польщі.

Про це повідомили у прес-службі Оперативного командування Польщі.

"Оперативне командування ЗСУ сьогодні вночі спостерігає активну діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язану з нанесенням авіаційних і ракетних ударів по об’єктах, розташованих на території України. Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, і DO RSZ постійно моніторить ситуацію", - йдеться у повідомленні.

Військові також повідомили, що у зв'язку з цим люди можуть чути "підвищений рівень шуму, особливо в південно-східній частині країни".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що ворог атакував крилатими та балістичними ракетами. В результаті успішної роботи ППО, атаку вдалось відбити, проте падіння уламків спричинили руйнівні наслідки для столиці.

За останньою інформацією від  ДСНС відомо, що четверо людей зазнали травмувань. Пошкоджено та зруйновано житлові будинки, автотранспорт, паркани та трав'яний настил. Наразі всі пожежі ліквідовано. На місцях працювало 33 рятувальники та 8 одиниць техніки.



Переглядів: 231
Поширень: 1

Останні новини