Поблизу Вінниці викрили чоловіка, який вдома зберігав наркотики та боєприпаси

Поліцейські на Вінниччині викрили факт незаконного зберігання наркотичних речовин та боєприпасів. За цей злочин 40-річний чоловік може бути покараним терміном до семи років позбавлення волі. 

Про це йдеться в матеріалі прес-служби Поліції Вінницької області.

За наявною інформацією, 40-річний чоловік, який мешкає у Вінницькому районі, зберігав у себе вдома канабіс і близько 50 набоїв 5,6 мм калібру.

"20 березня правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що в одному із сіл Вінницького району 40-річний чоловік зберігає у себе вдома наркотики. У ході невідкладного обшуку за місцем проживання фігуранта працівники поліції виявили в його будинку, окрім канабісу, майже пів сотні набоїв калібру 5,6 мм", - йдетьсяу повідомленні.

Правоохоронці вилучили знайдені докази та направили їх на експертизу. Наразі встановлюється їх походження та мета зберігання. 

"За цим фактом слідчі відділу поліції № 3 Вінницького райуправління проводять розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають до семи років позбавлення волі", - зазначають правоохоронці.



Переглядів: 326
Поширень: 0

Останні новини