Промінчик світла у пітьмі горя: родина загиблого військового прихистила собаку з Вінницького притулку для тварин

Війна розділила життя ієї вінницької родини на до та після. Після загибелі сина, кожен день для родини був сповнений скорботи та пошуку нових орієнтирів у житті. Ковтком свіжого повітря для подружжя стала собачка Ася, яку вони вирішили прихистити з Вінницького муніципального притулку для тварин. Маленька, з великими розумними очима та лагідним поглядом – вона стала не лише компаньйонкою, а й символом надії для сім’ї. Навіть ім'я у собачки наділене символізмом — «Ася» з грецької означає «відроджена». Ця історія саме про початок нового життя родини.

Як розповіли у Вінницькому муніципальному притулку для тварин, Ася потрапила до закладу під час чергового вилову безпритульних тваринок.

«Наші працівники маленьку красуню забрали із закинутої будівлі. Ми провели для неї всі санітарні процедури та розпочали пошуки нових господарів. Це тривало досить довго, втім одного дня, до притулку завітали чоловік та жінка. Вони втратили у російсько-українській війні найдорожче – сина», – говорить адміністраторка Муніципального притулку для тварин Оксана Коробова.

За її словами, батьки Захисника України приїздили до притулку двічі й відразу, побачивши Асю, зрозуміли, що вона та сама. Підготувавши всі умови для маленької домашньої улюблениці, вже через тиждень пара при їхала по неї, аби подарувати нову домівку.

«Історія Асі нагадує нам про величезну силу любові та відновлення життя після великої втрати. І хоча слова можуть бути недостатніми, аби передати всю глибину цієї історії, але вона залишиться прикладом того, як навіть у найтемніший час може з'явитися світло, що вносить надію та любов у серця людей. Ася відтепер завжди зі своїми новими господарями, і щодня дарує їм радість та втіху у буденних справах», – підкреслює адміністраторка закладу.

Начальник Вінницького муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський зазначив, що у закладі створені належні умови, виконують медичні процедури «хвостикам», забезпечують їх належним харчуванням, але усім тваринкам потрібна дбайлива та любляча родина.

Тому, щоб ближче познайомитися із тваринами та обрати собі вірного друга, навідайтесь до Вінницького муніципального притулку за адресою: вул. Гонти 26-Е.

Номер телефону для довідок: 067-383-83-77, фейсбук-сторінка закладу.

Джерело: ВМР



Переглядів: 353
Поширень: 0

Останні новини