Міністр енергетики про пошкодження об'єктів інфраструктури: влучання в Ладижині

Через влучання по критичній інфраструктур, у Ладижинській МТГ відключена електроенергії, тепло - та водопостачання. 

Про це повідомили на Facebook сторінці Ладижинської міської територіальної громади.

"Сьогодні вранці ми знову впритул відчули війну. Ворог масштабно атакував нашу країну. Є влучання по критичній інфраструктурі. Наразі на певний час відключена електроенергія, тепло - та водопостачання", йдеться у повідомленні.

В громаді розгорнули цілодобові пункти незламності, та проводять усі необхідні процедури, аби якомога скоріше все відновити.

Влучання по об'єктах інфраструктури

Сьогоднішню атаку прокоментував Міністр енергетики України Герман Галущенко. На своїй сторінці у Facebook він написав, що сьогоднішній обстріл став наймасштабнішим за останній час і був націлений на енергетику України.

"Зараз ворог здійснює наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час. Мета - не просто пошкодити, а спробувати знову, як і минулого року, спричинити масштабний збій в роботі енергосистеми країни", - йдеться у повідомленні.

За його словами, на жаль, є влучання та пошкодження об’єктів генераціі, системи передачі та розподілу електроенергії в різних областях. Окрім цього, через обстріл знеструмлено одну з ліній електропередачі, що живить ЗАЕС. У частині регіонів фіксуються перебої зі світлом. Енергетики вже працюють над відновленням електропостачання.



Переглядів: 382
Поширень: 0

Останні новини