До Вінниці з ознайомчим візитом приїхав Постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Під час зустрічі з паном Люнгманом презентували з колегами результати нашої роботи з розвитку міста за останні 4 роки. У нашого поважного гостя було багато питань, що стосувалися реформи місцевого самоврядування та можливостей, як з’явилися у громад завдяки фінансовій децентралізації. МВФ

Розповів про найбільші проекти в різних сферах, реалізовані у рамках впровадження децентралізації, зокрема, у сфері енергоефективності, транспортної реформи, інфраструктурі. Також представив наше бачення перспектив Вінниці в контексті Концепції інтегрованого розвитку до 2030 року.

Спілкувались і про ухвалення вчора Верховною Радою змін до Бюджетного кодексу, якими законодавчо закріплюється середньострокове бюджетне планування в Україні. Що, без сумніву, позитивно вплине на сталість розвитку і держави в цілому, і місцевих громад.

Пан Люнгман відзначив, що йому приємно бути у Вінниці – у серці України, - щоб на власні очі побачити позитивні результати реформ у нашій країні. На думку представника МВФ, наш регіон, як і Україна в цілому, має значний потенціал, і важливо цим скористатися сповна. І для нашого міста це стратегічна мета, над чим і працюємо", - написав С.Моргунов.


Теги: Вінниця


Переглядів: 4415
Поширень: 0

Останні новини