Всесвітній день метеоролога: красиві та оригінальні привітання

Всесвітній день метеоролога започаткований у 1961 році. Відтоді щороку, 23 березня, під егідою  ООН це свято відзначають у всьому світі. У цей же день у 1950 році набула чинності Конвенція Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО). Гасло свята: ”Погода, клімат і вода в інформаційну еру”. За статистикою, зібраною протягом останніх 10 років, більше 80% усіх стихійних лих має метеорологічне або гідрологічне походження. У 50-х роках втрати від стихійних лих оцінювалися в чотири мільярди доларів на рік, а в 90-х роках — в 40 мільярдів доларів на рік.

Привітання з Всесвітнім днем метеоролога у віршах

Бажаю океан обіймів
І поцілунків снігопад,
Хай клімат у серці буде теплим
І гріє душу зорепад!
Хай буде правильним прогноз,
та не турбує людей лихо.
Бажаю неба вам без гроз,
Хай в Україні буде тихо!!!

***

Хмарка сіра на небі,
Видно, скоро дощ піде.
Тільки мені зовсім не страшно,
Парасолька від дощу врятує мене.
Мені з ранку метеослужба
Повний видала прогноз!
Що надіти сьогодні потрібно,
Жарко буде або мороз?
Нехай же наш метеоролог
В доброму здоров'ї живе!
Буде століття його нехай довгим!
І щастя нехай завжди поруч йде!

***

З днем метеоролога, вітаю!
Ваш прогноз всьому "голова".
Погана погода, можливо, й не вбиває,
Але кожен з нас лише хороших прогнозів чекає!
Нехай робота вдається та йде на лад,
У серці буде сонячно й тепло.
Я бажаю, щоб усі негаразди йшли тільки на спад,
І життя текло тільки радісно й легко!

***

Мов чарівники усе передбачають,
Снігопад, дощ, вітер і град,
Усе про погоду знають,
Хай у вашому житті
Радість сяє наче сонце,
Щастя буде бездонним, як море!
Нехай погода долі вашої буде
Тільки ясною і чистою, як гори!

Привітання з Всесвітнім днем метеоролога у прозі

Вітаю з Всесвітнім днем метеоролога! Дозвольте нам висловити нашу щиру подяку за вашу неутомну працю у спостереженні і передбаченні погоди. Ваші зусилля допомагають нам уникати небезпеки та підготовленіше реагувати на природні явища. Нехай ваші прогнози завжди будуть точними, а ваша мудрість – безмежною!

***

З нагоди Всесвітнього дня метеоролога хочемо висловити нашу глибоку вдячність за вашу невтомну працю у вивченні атмосферних явищ. Ваші дослідження та прогнози не лише допомагають нам планувати наші повсякденні справи, а й рятувати життя під час стихійних лих. Бажаємо вам подальших успіхів у вашій благородній справі!

***

Сердечне привітання з Всесвітнім днем метеоролога! Ваша робота – це ключовий елемент безпеки та комфорту нашого життя. Ви – справжні герої, що допомагають нам розуміти і пристосовуватися до змін у погодних умовах. Нехай ваші прогнози завжди будуть точними, а ваші відкриття ведуть до нових досягнень у науці метеорології!

***

З Всесвітнім днем метеоролога! Ваша праця – це справжнє мистецтво передбачення непередбачуваного. Ви відкриваєте нам двері в світ загадкових атмосферних явищ і даруєте можливість планувати наше майбутнє з більшою впевненістю. Бажаємо вам вітряних успіхів у вашій благородній місії!

***

Вітаємо з Всесвітнім днем метеоролога! Ваша робота - це справжнє мистецтво передбачення. Своїми дослідженнями і аналізами ви допомагаєте всьому світу гідно зустрічати навіть найнесподіваніші зміни погоди. Хай ваші прогнози завжди будуть точними, а дні сонячними!

***

З Всесвітнім днем метеоролога! Ваша праця - це не лише наука, а й великий внесок у збереження безпеки і комфорту нашого світу. Хай ваші прогнози будуть завжди якісними, а ваші дослідження - інноваційними. Бажаємо вам постійної інтелектуальної наснаги та вдячного визнання за ваш важливий внесок!

***

Дорогі метеорологи! Сьогодні, у Всесвітній день метеоролога, дозвольте нам віддати вам належне визнання за вашу важливу та неперевершену працю. Ваші зусилля у галузі погоди неоціненні, а ваша допомога в управлінні природними катастрофами та змінами клімату є невимовно важливою для нашого суспільства. Нехай ваші прогнози завжди будуть ясними, а ваші дні — наповненими здоров'ям та радістю!



Переглядів: 615
Поширень: 0

Останні новини