У Кейт Міддлтон, принцеси Вельської, діагностували рак: подробиці

Кейт Міддлтон, принцеса Вельська з королівської сім'ї Великої Британії, довгий час не з'являлася на публіці після операції на черевній порожнині. За цей час люди встигли вигадати багато конспірологічних теорій про те, що сталося з принцесою, і, нарешті, Кейт офіційно звернулася до публіки та розповіла про свій стан у зворушливому відео.

Як виявилося, у принцеси Вельської діагностували рак, який фахівці виявили під час серйозної операції на черевній порожнині в Лондонській клініці на початку року. 42-річна принцеса сказала, що їй потрібно відновитися після операції, перш ніж вона зможе почати «профілактичну хіміотерапію», як порадила її медична команда.

«Звичайно, це стало величезним шоком, і ми з Вільямом робили все можливе , щоб обробити та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї», – додала вона.

Ця новина стала ще одним жорстоким ударом для королівської родини, оскільки король Чарльз і принцеса зараз одночасно борються з раком. Король віддав шану своїй «улюбленій» невістці після того, як новина пролунала, і сказав, що «так пишається Кетрін за її сміливість у тому, що вона розповіла».

Кейт розповідає про свій діагноз у відеозверненні

Принцеса Вельська сказала, що їй потрібен був час, щоб змиритися з такими новинами та розповісти своїм дітям, 10-річному принцу Джорджу, 8-річній принцесі Шарлотті і 5-річному принцу Луї про свій діагноз, перш ніж розповісти про це всьому світу. У своїму відеозверненні вона сказала: 

«Це були неймовірно важкі місяці для всієї нашої родини, але у мене була фантастична команда лікарів, які дуже піклувалися про мене, за що я дуже вдячна. У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що мій стан не є раковим. Операція пройшла успішно. Проте, після операції, аналізи виявили рак. Тому, моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування».

Вона також розповіла про свого чоловіка, як про «чудове джерело розради та заспокоєння».

Кейт сказала: «Мені знадобився час, щоб оговтатися після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб безпечно пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї і запевнити їх, що зі мною все буде добре. «Як я вже казала їм, я почуваюся добре і з кожним днем ​​стаю сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені вилікуватися; ментально, тілесно і духовно».

Ми всі бажаємо Принцесі Кейт швидкого одужання та підтримуємо її на такому складному шляху до зцілення.



Переглядів: 705
Поширень: 0

Останні новини