На Вінниччині затримали чоловіка, який, будучи п'яним, проник в дім колишньої дружини та вдарив ножем сусіда у шию

За попередніми відомостями слідства, 33-річний чоловік із села Калинівської територіальної громади, будучи у нетверезому стані, 23 березня проник до будинку колишньої дружини. Це побачили сусіди, які і сповістили жінку, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Оскільки чоловік міг бути агресивним, жінка попросила сусідів зайти разом з нею в будинок для перевірки стану ексчоловіка.  Коли двоє сусідів та жінка прибули на місце, із нетверезим чоловіком виник конфлікт, під час якого він ударив одного з сусідів ножем у шию. Іншим селянам вдалося вихопити ніж та тримати нападника до приїзду поліції.

Потерпілому, 38-річному чоловіку, була надана необхідна медична допомога, і зараз його життю нічого не загрожує. Зловмисника було затримано поліцією в процесі виконання процесуальних норм. Також відомо, що він є обвинуваченим у скоєнні ряду майнових злочинів, справа по яким слухається в суді.

"За процесуального керівництва прокуратури слідчі відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу повідомили затриманому про підозру у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 320
Поширень: 0

Останні новини