Застілля закінчилось лікарнею: на Вінниччині чоловік ножем поранив знайомого та втік з місця події

На Вінниччині застілля завершилось криміналом. Чоловік побив знайомого та наніс йому ножові поранення. Потерпілий наразі перебуває у лікарні, йому надають медичну допомогу. Розслідування триває.

Про даний випадок повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Згідно з попередніми даними слідства, 21-річний хлопець разом із своїм другом відвідали 59-річного знайомого у його будинку. Під час споживання алкогольних напоїв підозрюваний звинуватив гостей у викраденні його тварини. Це призвело до конфлікту, під час якого правопорушник взяв ніж та почав погрожувати. У цей момент чоловіки втекли, а зловмисник, з ножем у руках, направився їх шукати. Він знайшов одного з гостей у сусіда, після чого завдав йому по різних частинах тіла множинні удари задньою частиною ножа. В фіналі наніс ножове поранення в плече та грудну клітину. Після усього він втік з місця події.

Фігуранта затримали співробітники Хмільницького районного відділу поліції за місцем його проживання. У його будинку слідчі провели обшук, під час якого виявили матеріальні докази, які були вилучені для подальшої експертизи. Потерпілого було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

"За процесуальним керівництвом Хмільницької окружної прокуратури, чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За вчинене йому загрожує покарання - до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває", - зазначено в повідомленні.



Переглядів: 385
Поширень: 0

Останні новини