У Вінниці відбувся триденний турнір з волейболу серед вчителів: підтримуємо ЗСУ

Днями у Вінниці розпочався триденний турнір з волейболу серед вчителів місцевих закладів освіти.

Змагання проводять вже 18 років поспіль.

Цьогорічна особливість турніру, як і минулого року, полягає у благодійній місії – зборі донатів на потреби Збройних Сил України. Організаторами заходу є департамент освіти ВМР та профспілка закладів освіти міста.

У турнірі беруть участь близько сотні представників із 30 шкіл міста, і крім можливості позмагатись за першість, вони можуть підтримати військовослужбовців, які зараз захищають країну на фронті.

Цьогоріч до турніру доєдналася рекордна кількість команд – їх 12.

Урочисте відкриття події відбулося за участі директорки департаменту освіти міськради Оксани Яценко, яка висловила слова підтримки та побажання перемоги всім учасникам змагань.

Також під час заходу відзначили особливих учасників – військовослужбовців ЗСУ, визнаючи їхню невтомну працю та самовідданість на фронті.

«Це вже не перший благодійний турнір, який ми організовуємо з метою підтримки військових. Сьогодні наш обов'язок – не забувати тих, хто захищає нас, тому важливо робити все можливе, аби наближати Перемогу українського народу», – підкреслила Оксана Яценко.

Учасники змагань борються за першість

Одна з учасниць змагань Вікторія розповіла, що разом із колегами з нетерпінням чекала на цей благодійний турнір з волейболу серед вчителів.

«Адже він вже став важливою спортивною подією, яка об'єднала освітян міста задля популяризації здорового способу життя та підтримці військових», – зауважила вона.

Джерело: ВМР



Переглядів: 363
Поширень: 0

Останні новини