Моторошні ДТП у Вінниці: що відомо про постраждалих

Протягом останньої доби на Вінниччині сталися дві автопригоди з потерпілими. Для деблокування водіїв довелося залучати рятувальників.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Учора ввечері, 28 березня, на лінію «101» надійшла інформація про ДТП на вулиці Магістратській у Вінниці.

Унаслідок зіткнення двох автомобілів марок "ŠKODA" та "Mitsubishi" в салоні останнього затиснуло 69-річного водія. Рятувальники деблокували його з пошкодженого автомобіля та передали медичним працівникам для надання невідкладної допомоги. Водія та пасажирку автомобіля "ŠKODA" також госпіталізували до лікарні.

Близько 1-ї години ночі, 29 березня, надзвичайників повідомили про іншу автопригоду на Житомирському шосе. На місці стало зрозуміло, що 54-річний водій автомобіля "Dacia", не впоравшись з керуванням, з'їхав у кювет. Це призвело до того, що його заблокувало в автомобілі. Рятувальники звільнили постраждалого з авто та передали його медикам для надання допомоги.

"Що стало причинами даних ДТП встановлюватимуть правоохоронці. До проведення аварійно-рятувальних робіт від Служби порятунку залучалося 8 чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки", - зазначають у повідомленні.



Переглядів: 485
Поширень: 0

Останні новини