«Tallinn Open 2024»: вінницькі борці здобули на турнірі дві срібні нагороди

На турнірі «Tallinn Open 2024» відзначились вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та спортивного клубу «Лідер». Під час змагань спортсмени вибороли дві срібні нагороди.

Вісім наших борців гідно представили Україну та Вінницю на цьому престижному турнірі, де змагалися за першість понад 2 тисячі спортсменів із 38 країн світу.

Наших юних спортсменів тренували Ігор Петрик, Артем Петрик, Вячеслав Орлюк, Валерій Білуха, Олександр Заєць та Вадим Голдзіцкий.

Українські хлопці змагались одночасно на 14 килимах і провели від 8 до 9 боїв, де проявивили свою майстерність на максимум.

Срібні медалі здобули Михайло Дідик у ваговій категорії 57 кг та Володимир Карпейчик у – 60 кг. Почесне п’яте місце посів Арсеній Дишлов – 71 кг.

За словами тренера, Ігоря Петрика, спортсмени не зупинятимуться на досягнутому та продовжуватимуть підвищувати свою спортивну майстерність.

«Вітаємо спортсменів та їхніх наставників з успішним виступом на турнірі. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити тренувальний процес та представляти нашу країну на міжнародній арені», – зазначив голова по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Джерело: ВМР



Переглядів: 350
Поширень: 0

Останні новини