Поліцейські затримали чоловіка, який продавав метадон, отриманий по програмі реабілітації

За даними начальника відділення поліції № 3 Гайсинського РУП Максима Ільяшова, 47-річний мешканець району отримував таблетки метадону для власних потреб у рамках реабілітаційної програми, але замість цього він продавав їх обмеженому колу осіб.

За інформацією Відділу комунікації поліції Вінницької області, поліцейські виявили й задокументували злочинну діяльність зловмисника. Провівши обшук за місцем його проживання, правоохоронці вилучили наркотики та гроші, отримані незаконним шляхом. Зібрані матеріали направлені на експертизу.

"Слідчі відділення поліції № 3 Гайсинського РУП за процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури повідомили наркозбувачу про підозру за ч. 1 та 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі строком до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 303
Поширень: 0

Останні новини