У Могилів-Подільську затримали зловмисницю, яка сама вирощувала і розповсюджувала наркотики

Працівники сектору кримінальної поліції отримали оперативну інформацію про те, що 40-річна місцева жителька незаконно зберігає та розповсюджує наркотичні речовини. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Згідно з отриманою інформацією, 28 березня правоохоронці здійснили її затримання безпосередньо після чергового акту збуту. У результаті проведених обшуків в жінки були вилучені пакети з маковою соломою, мобільний телефон та гроші, які, за попередніми даними, були здобуті злочинним шляхом.

Встановлено, що вона організувала реалізацію наркотиків за схемою "з рук в руки" на території міста та на місцевому ринку, володіючи також "торговою точкою" поблизу свого місця проживання. А вирощувала вона наркотичні речовини на своїй присадибній ділянці.

"За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За скоєне жінці загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна", - зазначено в повідомленні.

Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.



Переглядів: 350
Поширень: 0

Останні новини