Правоохоронці заарештували "туриста", який приїхав у Вінницю для збуту психотропів

Учора, 2 квітня, на вулиці Р. Скалецького в Вінниці поліцейські затримали 29-річного чоловіка, який проживає  у Турбівській громаді. Його підозрюють у розповсюдженні PVP-солей. Ця особа вже раніше привертала увагу поліції у зв'язку з пограбуванням, і справа щодо цього випадку наразі розглядається в суді.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Оперативники та слідчі Вінницького районного управління поліції задокументували злочинну діяльність підозрюваного. За їхніми даними, чоловік прибув до Вінниці перед самою затримкою і отримав пакунок зі забороненими речовинами з метою їх поширення.

Під час обшуку вилучено близько двох десятків доз PVP-солей, стільки ж було знайдено на місцях, в яких підозрюваний залишив наркотики.

Зловмисника затримано, і він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, затриманому повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За цей злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.



Переглядів: 388
Поширень: 0

Останні новини