У Вінниці провели тренінг про те, як будувати здорові стосунки: чому це важливо

Напередодні, 3 квітня у Вінниці відбувся цікавий та корисний тренінг з психології кохання, який організували представники відділу молодіжної політики ВМР. Цільовою аудиторією тренінгу стала молодь, яка прагне навчитися будувати здорові стосунки. 

Як зазначила заступниця начальниці відділу молодіжної політики Олена Войтович, подібні тренінги є важливим інструментам для формування у житті молодих людей здорових та гармонійних стосунків.

«На захід завітали чимало учасників, які бажали отримати важливі знання та вміння щодо формування взаєморозуміння та поваги в стосунках. Це важливо для гармонійного розвитку», – сказала вона.

Тренінг проводила психологиня та членкиня ради правління Асоціації психоаналітиків і психотерапевтів України Даніела Волошинська. Вона поділилася своїм  досвідом та знаннями з аудиторією, надаючи корисні поради та механізми для побудови здорових стосунків.

Учасники тренінгу

Також учасники мали змогу дізнатися про основні принципи здорових стосунків, вивчити методи екологічного вирішення конфліктів та навчитися розрізняти здорові стосунки від токсичних. Також був зроблений акцент на важливості розвитку емпатії, спілкування та взаєморозуміння.

«Захід виявився не лише надзвичайно корисним, а й захопливим для нас. Ми отримали можливість не лише поглибити свої знання, а й взаємодіяти зі спікеркою та іншими учасниками, обмінюючись власними думками та досвідом», – зауважила учасниця Анна Житова.

Джерело: ВМР



Переглядів: 397
Поширень: 0

Останні новини