Якою буде погода на Вінниччині найближчими днями: прогноз

Синоптики повідомили якою буде погода сьогодні, 5 квітня, і в суботу, 6 квітня на Вінниччині. Здається, саме час дістати парасольку.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 5 квітня, у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Уночі опадів не передбачається, але вдень можливий невеликий дощ. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря опуститься до 3-5° тепла вночі і підніметься до 16-18° тепла вдень.

У Вінницькій області сьогодні також передбачається хмарна погода з проясненнями. Нічних опадів не очікується, але вдень можливий короткочасний дощ. Вітер буде південно-західного напрямку і матиме швидкість 7-12 м/с. Температура повітря опуститься до 1-6° тепла вночі і підніметься до 14-19° тепла вдень.

Відносна вологість 93%
Атмосферний тиск 741 мм.рт.ст.
Радіаційний фон у Вінниці - 15 мкР/год,

Завтра, 6 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Уночі опадів не передбачається, але вдень можливий короткочасний дощ, місцями з грозою. Вітер змінить напрямок на західний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень місцями можливі пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі очікується в межах 4-9° тепла, а вдень підніметься до 16-21° тепла.



Переглядів: 1619
Поширень: 0

Останні новини