Вінницька громада продовжує допомагати військовим технікою

Вінницька міська рада у співпраці з громадою та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала чергову допомогу для бійців ще чотирьох військових частин. Цього разу для допомоги закупили сім Mavic 3T, сім тепловізорів, п’ять зарядних станцій Bandera Power та два прожектори.

Mavic 3T, тепловізори, зарядні станції та прожектори для бійців

Частину обладнання передали на передову на східний напрямок, а інша частина допомагатиме силам протиповітряної оборони.

«Неодноразово Вінницька міська рада допомагала нашій частині. Перед цим ми також отримали прожектори. батареї для мобільних вогневих груп. За допомогою попередньо переданого обладнання, а саме прожектора, наша мобільна вогнева група вже знищила безпілотний літальний апарат. Цього разу ми отримали, зокрема, Mavic 3T. Він дозволить навіть у нічний час забезпечити безпеку нашого особового складу», – говорить військовослужбовець однієї з військових частин.

За словами секретаря міської ради Павла Яблонського, допомога українським військовим – залишається пріоритетним напрямом для роботи Вінницької громади.

«Сьогодні наша команда, разом з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом та всіма вінничанами передала українським захисникам чергову допомогу. Загалом ми допомагаємо в тій чи іншій формі понад 30 військовим частинам та формуванням. І ця допомога буде лише посилюватися, враховуючи наші повноваження в межах чинного законодавства», – говорить Павло Яблонський.

Бюджет нашої громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: безпека та оборона, стійкість, турбота.

На пріоритет «безпека та оборона» передбачили майже 1 млрд грн, що є третиною коштів, які не входять до захищених статтей.

Джерело: ВМР



Переглядів: 467
Поширень: 0

Останні новини