Які питання розглядає ЦНАП Прозорий офіс «Старе місто»

У департаменті адміністративних послуг розповіли, з якими питаннями можна звертатися до цього відділення ЦНАП Прозорого офісу «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85).

У цьому відділенні здійснюють прийом не лише адміністратори Центру надання амдіністративних послуг, а й спеціалісти територіального сервісного центру МВС №0546, Служби у справах дітей ВМР, державні реєстратори нерухомості та бізнесу тощо.

Серед основних послуг ЦНАПу:

реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, отримання витягу про реєстрацію місця проживання; комплексна послуга «єМалятко»; надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та з Державного земельного кадастру; реєстрація бізнесу; реєстрація нерухомості; паспортні послуги; реєстрація документів в ЄДЕССБ; замовлення архівних довідок; реєстрація шлюбу, народження та смерті; реєстрація те перереєстрація транспортних засобів; обмін посвідчення водія; інформаційна допомога у питаннях сфери захисту прав дітей.

Як і в інших відділеннях, у староміському відділенні доступні послуги помічників ветеранів, послуга першочергового обслуговування учасників бойових дій, ветеранів та членів їхніх родин.

Консультації громадян з питань служби в лавах ЗСУ та навчання у вищих навчальних закладах військового спрямування здійснюють представники Муніципального центру рекрутингу.

У відділенні організований прийом працівників експлуатуючих організацій: АТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера». Для мешканців сусідньої Луки-Мелешківської громади у територіальному відділенні «Старе місто» запроваджено надання послуг у сфері будівництва та архітектури.

Дізнатись деталі можна через кол-центр Прозорого офісу: понеділок, вівторок, четвер та п’ятницю з 08:30 до 17:00, в середу з 08:30 до 20:00 та у суботу з 09:00 до 15:00 за номерами телефонів: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР



Переглядів: 307
Поширень: 0

Останні новини