Синоптики попередили про небезпеку на Вінниччині: якою буде погода сьогодні

Цього тижня погода на Вінниччині буде обумовлюватись антициклоном. Синоптики попереджають про пожежну небезпеку по всій області. Існує висока ймовірність сприяння погодних умов до виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 10 квітня, у Вінниці очікується невелика хмарність, але без опадів. Південний вітер посилиться до 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 8-10° тепла, а вдень підніметься до 23-25° тепла. Є ймовірність, що максимальна температура може перевищити показник, зафіксований у 1973 році.

У Вінницькій області також прогнозується невелика хмарність, без опадів. Вітер буде південний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі буде коливатися від 6 до 11° тепла, а вдень очікується від 21 до 26° тепла.

Вже завтра, 11 квітня, на Вінниччині прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер змінить свій напрямок на північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 7-12° тепла, а вдень вона спаде до 18-23° тепла.



Переглядів: 2598
Поширень: 0

Останні новини