Онлайн-кредитування в Україні: швидко, легко, без паперової тяганини

В Україні зростає популярність дистанційної форми кредитування. Дедалі більше українців вважають за краще користуватися послугами мікрофінансових організацій, оцінивши зручність та швидкість отримання позикових грошей. З кожним роком кількість позичальників, які звертаються за фінансовою допомогою до МФО, зростає. Це швидкий та майже безвідмовний спосіб розв’язання тимчасових матеріальних проблем. Якщо не вистачає коштів до зарплати, на покупку, оплату ліків чи комунальних послуг, їх можна швидко та в будь-який час зайняти, звернувшись на сайт кредитного сервісу TrebaCredit. Неважливо, на які цілі береться онлайн позика на карту. Головне, що це дійсно працює, і є зручним та простим варіантом для звичайного споживача.

                                               Що таке онлайн позика?

Це мікрокредит, заявка на який подається онлайн. І вся процедура кредитування здійснюється через Інтернет, без відвідування відділень фінансових установ. Кредитні гроші позичальник отримує не на руки готівкою, а на банківську картку. Онлайн кредит означає не надто велику суму грошей, яка надається позичальнику на певний термін. Позичальник повертає позикові кошти з відсотками, що були нараховані за період користування кредитом. У МФО ТребаКредит можна розрахувати розмір позики на електронному калькуляторі. Клієнт сервісу вибирає позиції: суму та термін; а програма видає результат. Так позичальник одразу розуміє, скільки грошей йому потрібно буде повернути та до якої дати. При першому зверненні до сайту TrebaCredit ліміт становить 10 тисяч гривень. Його можна збільшити до 20 тисяч гривень при подальшому оформленні позики, якщо попередній був своєчасно закритий.

Заявка на онлайн кредит від Treba Credit подається на сайті сервісу, швидко розглядається, і через кілька хвилин позичальник вже отримує гроші й може ними користуватися на власний розсуд. Йому знадобиться паспорт громадянина України, ІПН та банківська карта. Кредит доступний претендентам, яким вже виповнилося 18 років. Соціальний статус та зайнятість значення не мають. МФО кредитує осіб різних категорій. Це, зокрема, безробітні, пенсіонери, студенти, домогосподарки, люди, які працюють неофіційно. Підтверджувати дохід не потрібно, тому довідки з місця роботи пред'являти не попросять.

                               Як отримати позику онлайн на карту?

Вивчити умови кредитування та вибрати відповідний варіант. Використовувати кредитний калькулятор, щоб визначити суму та строки позики. Створити обліковий запис на сайті ТребаКредит. Для реєстрації вводиться номер мобільного телефону, який буде логіном для входу в особистий кабінет. Заповнити форму. Не пропускаючи пункти, вказати персональну інформацію, додаткові дані на кшталт розміру щомісячного доходу. Прикріпити знімок податкового номера та сторінок паспорта, які вказані в інструкції. Прив'язати до облікового запису банківську картку. Карта повинна належати особі, яка подає заявку на позику, мати поточний строк та позитивний баланс.

Коли все буде готове, можна надсилати заявку. Вже за кілька хвилин буде відомий результат. Кредит схвалено – підписується електронний договір, а гроші одразу надходять на банківську картку.

 


Переглядів: 248
Поширень: 0

Останні новини