У Вінниці запрошують на безкоштовний тренінг з розвитку цифрових навичок

У сучасному світі, де вплив інформації має ключове значення, необхідно щодня підвищувати рівень цифрової безпеки, розуміння впливу та навички комунікації в онлайн середовищі.

Відтак, впродовж двох днів інтенсивних занять, мешканці та мешканки Вінниці та всі зацікавлені зможуть опанувати цими практичними знаннями та інструментами. Дедлайн реєстрації 12 квітня.

Відточити свої навички цифрової гігієни учасники та учасниці тренінгу зможуть 15 та 16 квітня з 10:00-17:00 у HUB Місто змістів (вул. Сковороди, 11, колишня вулиця Пушкіна у центрі міста).

У перший день відвідувачі/ки дізнаються:

як навчитися розпізнавати дезінформацію; як уникати інформаційних впливів та маніпуляцій; що загрожує громадському сектору в цифровому просторі; як не втратити персональні дані або доступ до інформації, як організації убезпечити себе від фішингу і шахраїв.

День 2 – занурення у тему комунікацій у цифровому просторі та створення якісного контенту:

використання штучного інтелекту (ШІ) для комунікацій та управління проєктами: переваги та недоліки; огляд інструментів для генерації ідей та контенту; формування інформаційних приводів та їх вплив на аудиторію; використання елементів ШІ для автоматизації процесу створення контент-плану та ведення соціальних мереж. Встигніть зареєструватися до 12 квітня.*

Детальна програма та реєстрація за посиланням.

Тренінг створено в межах проєкту «Зміцнення організаційної спроможності громадських організацій Вінницької громади», який реалізується ГО Освітній простір 2.0 у партнерстві з громадською спілкою «Мережа ОГС «Місто змістів» та КП «Інститут розвитку міст» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

Джерело: ВМР



Переглядів: 301
Поширень: 0

Останні новини