У Вінниці пасажир обікрав водія таксі: яке покарання йому загрожує

Вчора, 11 квітня, правоохоронці з відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції затримали 38-річного чоловіка, який вночі пограбував водія таксі. 

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Потерпілий, 24-річний вінничанин, звернувся до поліції, повідомивши про викрадення гаманця з $300, 50 євро, 5000 гривень та особистими документами після поїздки з пасажиром.

"У ході оперативно - розшукових заходів та завдяки відеозаписам з камер спостереження оперативники упродовж доби встановили чоловіка, причетного до вчинення правопорушення. Ним виявився 38-річний раніше судимий за крадіжки житель м. Вінниця. Розшукали його на території Хмільницького району", - повідомив начальник Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління Юрій Голуб.

Викрадене у зловмисника частково вилучено. Наразі розглядається питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

"За цим фактом слідством розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою  окружною прокуратурою", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 569
Поширень: 0

Останні новини