Привітання з професійним святом працівників кримінального розшуку

Щороку, 15 квітня, в Україні вшановують працю фахівців кримінального розшуку. Це свято присвячене поліцейським, які допомагають виявляти та затримувати небезпечних злочинців. Дата обрана на честь створення Служби кримінального розшуку України 15 квітня 1919 року.

Привітання з Днем працівників кримінального розшуку в прозі

Дорогі працівники кримінального розшуку! Сьогоднішній день – це час віддати вам належну шану і визнання за вашу нелегку, але дуже важливу роботу. Ви є стовпами справедливості і порядку, які відстоюють інтереси суспільства в умовах складних викликів сучасності.

***

Вітаю всіх працівників кримінального розшуку з професійним святом! Ваша робота – це не просто професія, це місія. Ви вносите значний внесок у боротьбу зі злочинністю та забезпечення безпеки нашого суспільства. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів у всіх справах!

***

Вітаю з професійним святом, дорогі працівники кримінального розшуку! Ваша мужність, сміливість та відданість своїй справі заслуговують на найвищу похвалу. Нехай ваші розслідування завжди будуть успішними, а ваша праця – високо оціненою!

***

Шановні працівники кримінального розшуку! Ваша робота є дуже важливою для нашої країни, і сьогоднішній день – це чудова нагода віддати вам належну шану і визнання за ваші трудові досягнення. Бажаю вам невичерпної енергії, сміливості та великих успіхів у всіх ваших професійних зусиллях!

***

Сьогодні Ваше професійне свято! Знаю, що багато хто йшов сюди за романтикою, а з'ясувалося, що це буденна, важка, небезпечна, але дуже потрібна робота. Завжди, коли людина опиняється в небезпеці, вона звертається в поліцію, а в першу чергу - до працівників карного розшуку. Вітаю Вас з професійним святом! Щастя Вам, добра та любові!

***

Про вашу роботу розповідають багато, але романтика в ній теж є, адже ставки по-справжньому високі - безпека громадян нашої країни! Сьогодні, в День працівника карного розшуку я вітаю вас і бажаю завжди виходити переможцем з будь-яких історій і жити довго і щасливо!

Привітання з Днем працівників кримінального розшуку в віршах

Хто сьогодні актуальний?
Це наш розшук кримінальний!
Він злодюг усіх знайде,
Та в тюрму їх поведе!
Вам бажаємо наснаги,
Та терпіння трішки!
Щоб сміливими були,
Мафію лякали,
Ну, а вдома щоб кохані
Вас завжди чекали!

***

В день працівників карного розшуку
Бажаю я тобі успіху!
Щоб любі діла в роботі
Швидко розкривались,
Щоб злочинці йшли до тебе
І самі здавались!

***

В день карного розшуку
Привітаннячко прийми!
Я бажаю тобі знатись
Лише з добрими людьми!
Щоб могли вони з тобою
Ділитись умінням!
Щоб в роботі в тебе з ними
Було завжди розуміння!

***

Я вітаю тебе нині
З професійним святом!
Карний розшук – це робота,
Де проблем багато!
Де багато різних справ.
Які треба розкривати,
А для цього треба вміння,
Й гарний розум мати!
Отож зичу я тобі
Усе розуміти,
Та в роботі мудрість мати,
Та усе уміти!

Джерело: Радіо Трек, Радіо Люкс,Радіо Максимум, Привітайко.



Переглядів: 2180
Поширень: 0

Останні новини