На Вінниччину повертаються дощі: прогноз погоди на вівторок, 16 квітня

Сьогодні Вінниччина буде знаходитись під впливом області пониженого тиску, пов’язаною з циклонічною діяльністю по півночі Європи. Вночі очікується короткочасний дощ, вдень місцями короткочасний дощ, місцями гроза.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 16 квітня, в Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Можливий короткочасний дощ. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вночі становитиме 8-10 градусів тепла, а вдень підніметься до 20-22 градусів тепла.

У Вінницькій області передбачаються схожі погодні умови. Очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий короткочасний дощ, а вдень місцями пройдуть короткочасні дощі та грози. Вітер також буде південно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі буде від 7 до 12 градусів тепла, а вдень підніметься до 18-23 градусів тепла.

У середу, 17 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода. Синоптики прогнозують короткочасні дощі, місцями грози. Вітер змінить напрямок на північний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 3 до 8 градусів тепла, а вдень очікується від 6 до 11 градусів тепла.



Переглядів: 1461
Поширень: 0

Останні новини