На Вінниччині водій спробував уникнути відповідальності за допомогою хабаря

Під час патрулювання вулиці Миколи Леонтовича у Тульчині, працівники патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ-21093. Ним кермував 52-річний місцевий мешканець. Причиною зупинки було порушення правил технічної експлуатації транспортного засобу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Проте під час спілкування з водієм, правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на вміст алкоголю - він відмовився. 

"Правоохоронці кілька разів попереджали про відповідальність за пропозицію хабаря, але водія це не зупиняло та він поклав грошові кошти між сидіннями службового автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Замість складання адміністративного матеріалу, водій запропонував поліцейським хабар — 10 000 гривень.

Слідчо-оперативна група Тульчинського райуправління задокументувала кримінальний випадок. За пропозицію неправомірної вигоди службовій особі  слідством розслідується провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Водієві загрожує  до чотирьох років позбавлення волі. Окрім цього, відносно нього складено адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.



Переглядів: 249
Поширень: 0

Останні новини