«Мавік 3Т» та тепловізори: Вінниця продовжує допомагати військовим

Днями представники Вінницької міської ради разом з громадою та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передали військовим три тепловізори та потужний квадрокоптер «Мавік 3Т».

ВМР продовжує працювати в межах пріоритетів, серед яких «безпека та оборона». На даний пріоритет цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а це третина коштів, які не входять до захищених статей.

 Тепловізори та квадрокоптер для військових

«Ця бригада вже вчетверте отримала технічну підтримку від Вінниці, раніше передачі були у грудні, січні та лютому. Цього разу передали тепловізори українського виробництва та квадрокоптер, здатний побачити, відслідкувати та відпрацювати ворожі цілі. Тепловізори, до речі, мають дальність дії 1,9 км – це потужна, якісна річ, яка допоможе виявити ворога і в нічний час, – сказав заступник міського голови Андрій Очеретний. – Дякуємо вам та вашим бійцям за роботу і бажаємо, щоб ви якнайшвидше повернулися додому живими та неушкодженими».

Присутній під час передачі військовий зазначив, що літальний апарат, як і тепловізійні пристрої швидко знайдуть застосування на фронті. Він також подякував Вінниці за підтримку.

Депутати Вінницької міськради та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Леонід Марцинковський та Ярослав Матвійчук зауважили, що підсилення армії – це важливий внесок у наближення Перемоги.

Ярослав Матвійчук також додав, що такі передачі для військових відбуваються регулярно.

Джерело: ВМР



Переглядів: 292
Поширень: 0

Останні новини