Особливості надтонкого роутера TP-LINK Archer Air R5

РЕКЛАМА

Якщо людина шукає новий вай-фай роутер для власної оселі, варто оцінювати кілька важливих аспектів. Зокрема, це зона покриття, кількість антен та звісно, габарити. Наприклад, у разі, коли не вистачає місця під розташування, можна звернути увагу на модель TP-LINK Archer Air R5.

Коли є приблизне розуміння щодо зовнішності стандартних маршрутизаторів, відповідний пристрій сприймається, як щось свіже та принципово нове. Він пластиковий корпус, товщину сучасного смартфона та розміри 7-8-дюймового планшета. Відволіктися від справ можна, якщо отримати безплатні 77 фріспіни за реєстрацію номера телефону для використання у популярній консолі Moon Sisters від 3 Oaks Gaming.

Загальні переваги унікального пристрою від TP-LINK

Щоб внести базові налаштування, можна скористатися мобільним застосунком Tether. Він містить різні корисні вкладення, серед яких перевірка зв’язку, вилучення зайвих абонентів та отримання пароля. Також, дводіапазонний роутер відрізняється такими перевагами:

Wi-Fi 6 з гарними показниками швидкості на двох різних частотах; Наявність розумних антен, які автоматично шукають пристрої та створюють стабільні кругові сигнали; Зменшення затримки у разі участі в віртуальних розвагах або відеочатах; Вбудований захист від нових вірусів, підтримка створення Mesh-мережі та легкий монтаж. 

Загальні розміри пристрою становлять 210х148х10,8 мм, де за товщиною, корпус виглядає меншим за більшість розеток. Використання роутера стає більш комфортним завдяки одній кнопці, яка поєднує керування індикацією та WPS. Щобільше, нижня частина девайсу оснащена портом живлення USB Type-C.

Додаткові можливості Archer Air R5 та його вартість

Сучасний тонкий пристрій здатен працювати, як у звичайному режимі, так і з підключенням до VPN. При цьому, окремий додаток не знадобиться. Також, у цьому роутері передбачена можливість встановлення батьківського контролю. Так, люди матимуть змогу убезпечити дітей від шкідливого контенту та вибрати конкретний час їх перебування у мережі.

Цікаво, що тут впроваджено кнопку, яка відповідає за оновлення прошивки. Вона спрощує цю процедуру та має налаштування автоматичного завантаження нових драйверів.  І насамкінець, вартість TP-LINK Archer Air R5 у різних магазинах починається з 3 690 грн. При цьому, люди платять зокрема, за унікальність формфактора, естетичний вигляд та невеликі розміри. 


Переглядів: 191
Поширень: 0

Останні новини