Вінницька «Нива» U-19 здолала конкурента та вийшла до плей-офф

Наразі у нашій країні триває чемпіонат України з футболу серед молоді до 19 років. Борються за вихід до плей-офф і футболісти вінницької команди «Нива». Напередодні, 17 квітня, вінничани на своєму полі приймали «СХІ» з Ужгорода. Про це повідомляє пресслужба вінницької команди.

 Вболівальники слідкують за грою

Вінничани посідали перше місце в турнірній таблиці (разом із хмельницьким «Поділлям»), гості – третє. Тож поєдинок мав принципове значення у боротьбі за вихід з групи до плей-офф. Для цього потрібно в підсумку посісти місце не нижче другого.

Попередні два поєдинки проти  «СХІ»  завершилися нічиєю і поразкою «Ниви» U-19. Тренерський штаб залучив на гру низку молодих футболістів з основної команди, які могли таким чином отримати додаткову ігрову практику.

 Нивівці піднімають командний дух

В основному складі нашої команди вийшли: Паримський (в), Рябий, Ставнійчук, О. Мельник, Буркулець, Кондратюк, Костюков, Петленко, Кобцов, Чигур, Юрченко. На заміну виходили: Астафьєв, Панасюк, Волченко.

На матчі були присутні вболівальники. Серед них – і гравці основної команди на чолі із граючим президентом «Ниви» Артуром Загорульком. Вони палко підтримували своїх.

 Гра «Ниви» проти «СХІ»

Тим часом «Поділля» (Хмельницький) розгромило «Варатик» (Коломия) – 11:0 і наздогнало вінничан за очками. Але «Нива» U-19 випереджає подолян за додатковими показниками.

В першому таймі нивівці створили кілька небезпечних моментів, але реалізували лише один. Гол забив Артем Юрченко. На 33-й хвилині він скористався зручною передачею Олександра Мельника.

Після перерви глядачі голів більше не побачили, хоча моменти виникали. Гра завершилася мінімальною перемогою вінничан – 1:0.

«Результат матчу справедливий, за грою. Хоча ми могли забити й другий м’яч. Виділяти нікого не буду. Вся команда відіграла добре», – прокоментував тренер «Ниви» U-19 Олександр Дудник.

 Тренер Олександр Дудник

Попереду ще чотири тури групового етапу в молодіжному чемпіонаті України.  Через тиждень «Нива» знову вдома проведе черговий матч. Суперником буде «Буковина» (Чернівці).



Переглядів: 253
Поширень: 0

Останні новини