Хто стріляв у поліцейського: батько стверджує, що син, прокурор має інші докази

Поліцейського, 20-річного Максима Зарецького, під час нападу, що стався вночі 20 квітня, під час перевірки документів, застрелив Віталій Василаке (син). Про це під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу обом затриманим нападникам, повідломий старший з них – Валерій Василаке. 
Напередодні, під час затримання у Одеській області, де підозрювані намагались організувати свою втечу за кордон, батько заявив, що стріляв саме він. 
Також батько заявив під час суду, що зброю, яка була в автомобілі, вкрав син. Продавати її не планували. Також він підтвердив, що планував разом із сином залишити територію України та виїхати до Молдови.

Але прокурор каже навпаки, що стріляв саме батько. Після вбивства саме він викинув зброю в озеро.

«Він зробив мінімум чотири постріли в поліцейського. Після скоєння злочину саме він викинув в озеро, яке розташоване неподалік їхнього будинку, боєприпаси, що вони перевозили, а саме гранати», – заявила сторона обвинувачення.

Вінницький міський суд відправив Віталія Василака, підозрюваного у вбивстві поліцейського під варту на два місяці без можливості внесення застави.



Переглядів: 1033
Поширень: 0

Останні новини