Вінницькі школярі зібрали майже 200 тис. гривень для наших оборонців

У закладах освіти Вінницької громади успішно завершився благодійний марафон «Наближаючи Перемогу», який організував дитячий волонтерський центр «VinPatriot».

Головною метою благодійного марафону стало залучення громадськості для допомоги Збройним Силам та придбання автівки для воїнів на східному напрямку.

Тому, десять днів школярі проводили низку благодійних заходів та в результаті зібрали 191 364 гривень на підтримку наших Захисників та Захисниць.

 Зібрані школярами кошти

Серед таких заходів були рвзноманітні лотереї, акції, ярмарки, турніри, кінопокази та концерти. Кожна школа сама обирала формат проведення. До збору долучились учні з 28 шкіл громади.

Зібрані кошти вже передали громадській організації, яка спрямує їх на закупівлю автівки для роти спеціальної розвідки 74-го окремого механізованого полку.

«Наші учні невпинно працювали, щоб зібрати якомога більше донатів та допомогти армії. Тільки за чотири місяці діяльності центру "VinPatriot" діти вже придбали та передали на фронт теплий одяг, радіолокаційні засоби, ноші-волокуші, РЕБИ та безпілотники. Ми дуже ними пишаємось, і впевнені, що на цьому вони не зупиняться», – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 1235
Поширень: 0

Останні новини