Нові подробиці про "Євробачення -2024": хто з українських зірок оголосить бали

Нарешті стало відомо ім'я української зірки, яка цьогоріч оголосить бали від України "Євробаченні - 2024", яке пройде у Швеції.

Про це пише ТСН.

Залишилось лише кілька тижнів до початку цього захоплюючого музичного конкурсу, і деталі поступово випливають на поверхню. Сьогодні, 24 квітня, стало відомо, хто від України оголошуватиме бали, яке Національне журі поставить учасникам.

Цього року відповідальну місію довірили співачці Джамалі. Нагадаємо, вона взяла участь у міжнародному конкурсі ще у 2016 році. Тоді з піснею "1944" вона виборола перемогу для України. Вже цього року, 11 травня, виконавиця в прямому ефірі оголосить, кому Україна віддала найвищий бал.

"Переможниця "Євробачення-2016" Джамала стане речницею від України на конкурсі у шведському Мальме. Співачка оголосить бали нацжурі України в прямому ефірі гранд-фіналу "Євробачення-2024" 11 травня", - йдеться в повідомленні 

Зазначимо, вже за декілька тижнів у шведському Мальме стартує "Євробачення-2024". Півфінали конкурсу відбудуться 7 та 9 травня, а фінал – 11. 



Переглядів: 272
Поширень: 0

Останні новини