Фахівці Вінницької психоневрологічної лікарні відвідали Латвію для обміну досвідом

Медики Вінницької обласної клінічної психоневрологічної лікарні імені Ющенка беруть участь у проєкті з обміну досвіду між фахівцями з Латвії та України, ініційованому Національним реабілітаційним центром «Вайварі». Про це пише Вінницька облрада.

«Метою даного проєкту є співпраця з колегами з медичних закладів України, надання підтримки українським спеціалістам у впровадженні програм реабілітації пацієнтів з ампутаціями кінцівок та створення системи надання допоміжних технологій», - повідомили у лікарні імені Ющенка.

Обмін досвідом включає відвідування «NRC «Vaivari»» для зустрічі з мультипрофесійною реабілітаційною командою, спеціалістами Центру допоміжних технологій та Центру ортопедії та протезування.

Директорка лікарні Софія Кучерук та група фахівців Вінницької обласної психоневрологічної лікарні мали нагоду зустрітися з президентом Латвії Едгарсом Рінкевичсом, який висловив підтримку Україні.

Від імені українських медиків Софія Кучерук подякувала латвійцям за партнерство у складні для України часи війни та президенту Латвії за увагу до українських медиків, за можливість обмінюватися досвідом та за допомогу нашій державі.
 



Переглядів: 292
Поширень: 0

Останні новини