Новий та сучасний: в одній із багатоповерхівок Тяжилова оновлюють ліфт

КП «Вінницяліфт» налагодив виробництво ліфтових кабін нового типу. Вони нові, більш сучасні та не потребують фарбування. Йдеться про кабіни з нержавіючої сталі такого типу, якими обладнані ліфти сучасного типу, зокрема і турецького виробництва, п’ять з яких встановили у Вінниці торік в межах пілотного проєкту. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Наразі фахівці виготовляють уже другу таку кабіну. Її найближчим часом встановлять у житловому будинку на вулиці Генерала Григоренка, 67. Першу кабіну встановили в багатоповерхівці на Агатангела Кримського кілька тижнів тому. 

Крім цього, спеціалісти підприємства проводять заміну та ремонт механізмів підйомника в самому будинку. Ліфт оновлюють у 4 під'їзді.

Тут замінять канати, шафу керування, демонтують стару проводку та прокладуть нову. А також – встановлять нові кнопки виклику, обмежувач швидкості та сучасне світлодіодне освітлення.

Також новий ліфт обладнають системою безпровідної диспетчеризації для можливості напряму зв'язатися з диспетчером «Вінницяліфт» у випадку аварійної зупинки. Ця система добре себе зарекомендувала під час частих відключень електроенергії.

Капітальний ремонт ліфта виконують на умовах співфінансування з ОСББ, основні витрати покриє міський бюджет. Це вже третій підйомник, який оновлять в місті з початку року.



Переглядів: 345
Поширень: 0

Останні новини