Ще один вінницький ліцей долучився до пришвидшення Перемоги: нова передача військовим

Вчора, 25 квітня, учні та вчителі ліцею № 16 зробили важливий вклад для пришвидшення Перемоги України у війні з терористичним ворогом. Йдеться про передачу Захисникам та Захисницям України п'яти безпілотників. На них освітяни зібрали кошти в межах акції ліцею «Птахи прилетіли».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Дрони потрібні завжди, тому маємо підтримувати воїнів. Загалом це вже не перша наша допомога на фронт. Завдяки небайдужим учням та їх батькам були зібрані кошти на чотири дрони, але завдяки нашому учню Михайлу Потурайку, який відмовився від велосипеда на користь дрона, відправимо на передову п'ять дронів від ліцею №16 », – повідомила директорка ліцею Світлана Стрельбицька.

Також вона додала, що надалі планують ще не одну подібну акцію.

Найближчим часом безпілотники вже будуть на фронті та допоможуть нашим оборонцям виконувати бойові завдання на запорозькому та донецькому напрямках.

«Підтримка від наймолодших – це найщиріше, що може бути, адже саме ці дітки будуть жити та рости в Україні. Сьогодні вони вкотре роблять безцінний внесок в перемогу. Це чергова підтримка від вінницьких освітян», – сказала волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.



Переглядів: 734
Поширень: 0

Останні новини