У Вінниці на водія склали відразу 6 адмінматеріалів: що він накоїв

У Вінниці патрульні склали відразу шість адмінматеріалів на водія-втікача.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

"Сьогодні вночі, патрулюючи вулицю Пирогова, інспектори побачили автомобіль Honda Crosstour, який порушив ПДР. Поліцейські подали сигнал про зупинку. Водій заїхав у двір будинків, перед цим здійснив рух по тротуару та вчинив ДТП із припаркованим автомобілем. Залишивши автівку, порушник спробував утекти, але патрульні його затримали", - зазначають правоохоронці.

Інспектори відмітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте пройти перевірку на алкотестері він категорично відмовився. Крім того, водій почав непристойно висловлюватись і проявляти агресивну поведінку в адресу інспекторів під час складання адмінматеріалів.

В результаті, на 37-річного водія автомобіля Honda Crosstour патрульні склали 6 адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) та за ч. 2 ст. 122 (Рух по зустрічній смузі) КУпАП.



Переглядів: 443
Поширень: 0

Останні новини