На Вінниччині прогнозують жовтий рівень небезпечності: якою буде погода сьогодні

Синоптики повідомляють про небезпечне метеорологічне явище на Вінниччині. Йдеться про заморозки 0-3° на поверхні грунту. Рівень небезпечності оцінюється як І - жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні у Вінниці очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура вночі становитиме 2-4 градуси тепла, з поверхневими заморозками на грунті 0-2º. Удень очікується потепління до 16-18 градусів.

У Вінницькій області прогнозується схожа погода. Очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер також буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура вночі коливатиметься від 1 до 6 градусів тепла, з поверхневими заморозками на грунті 0-3º. Удень температура підніметься до 14-19 градусів.

У п'ятницю, 10 травня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінить напрямок на північно-західний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі залишиться в межах 1-6 градусів тепла, з поверхневими заморозками на грунті 0-3º. Удень очікується збільшення температури до 16-21 градуса тепла.



Переглядів: 5034
Поширень: 0

Останні новини