Як вимкнути шумопоглинання в AirPods Pro на Андроїд?

Якісні навушники невеликого розміру, що мають активне шумозаглушення — рідкість на ринку. Саме тому AirPods Pro використовують не тільки шанувальники «яблучних» девайсів, а й люди, які віддають перевагу телефонам на базі Андроїд. Як саме взаємодіють навушники із такими пристроями, якими особливостями володіють, розглянемо в цій статті.

Особливості синхронізації

Щоби під'єднати гаджет до телефона або планшета, необхідно на пристрої ввімкнути блютуз, а на навушниках затиснути кнопку, розташовану на задній частині, доти, доки індикатор не загориться білим кольором. Важливо, щоби підключений пристрій мав доступ як до викликів, так і до аудіо. У більшості телефонів ця функція активується в меню переміщенням важелів.

Активація режимів здійснюється натисканням на ніжку навушників. У парі з операційною системою Андроїд AirPods спочатку активують прозорість, потім вимикають усі режими й тільки після цього запускають шумозаглушення. Визначити з допомогою звукових сигналів не вийде, оскільки вони відсутні. Який із режимів активний, відчувається на фізичному рівні.

Користувачі відзначають, що в навушниках від Apple, під'єднаних до Андроїд, відключаються сенсори. Якщо ви слухаєте аудіо, то виймання пристрою із вуха не зупинить відтворення. Також не відображається рівень заряду. Його можна контролювати тільки через індикатори на кейсі. Про необхідність підзаряджання користувача сповіщає навушник, що блимає жовтим індикатором. 

У маркеті можна знайти спеціальні програми для відображення заряду кейса й самого пристрою, але най частіше всі застосунки доповнюються рекламою і не відрізняються зручністю використання.

Особливості шумозаглушення

Мікрофон виявляє сторонні звуки, а самі навушники випромінюють інвертовані хвилі. Це означає, що сторонні шуми просто не доходять до вух користувача. Незалежно від того, вибрано режим прозорості або шумопоглинання, важливо, щоби пристрій щільно прилягав до вушного каналу.

Використовувати функції гаджета можна під час пробіжки, їзди в громадському транспорті або на вулиці, коли хочеться абстрагуватися від того, що відбувається навколо, і насолодитися прослуховуванням улюблених треків.

Коли функція шумозаглушення більше не потрібна, її можна відключити. Коли навушники пов'язані з айфоном, управління вирізняється простотою і швидкістю. Роботу гаджета можна контролювати із допомогою Siri. Але фірмові застосунки та підтримка голосового помічника вимикаються, якщо навушники під'єднані до пристрою на базі Андроїд.

У цьому випадку управління здійснюється з допомогою самого пристрою. Потрібно затиснути стрижень AirPods, який використовується для відповіді на дзвінки, і почекати кілька секунд. У разі вимкнення режиму його потрібно відпустити.

Управління досить просте, але не відрізняється такою зручністю, яка спостерігається під час синхронізації з «яблучним» пристроєм. Краще вибирати AirPods, якщо ви є власником айпада або айфона. 


Переглядів: 215
Поширень: 0

Останні новини