Дощитиме на Вінниччині: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні, 13 травня, у Вінниці очікується мінлива хмарність з невеликим короткочасним дощем вдень. Вночі опадів не передбачається. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 2 до 4 градусів тепла, проте на поверхні ґрунту можливі заморозки від 0 до 2 градусів тепла. Вдень очікується від 12 до 14 градусів тепла.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології

У Вінницькій області очікується мінлива хмарність з короткочасним дощем вдень. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде коливатися від 1 до 6 градусів тепла, і можливі заморозки на поверхні ґрунту від 0 до 3 градусів тепла. Денна температура підніметься від 11 до 16 градусів.

Завтра, 14 травня, на Вінниччині прогнозується мінлива хмарність без значних опадів. Вітер залишатиметься північно-східним, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів тепла, а на поверхні ґрунту можливі заморозки від 0 до 3 градусів тепла. Удень термометри покажуть від 11 до 16 градусів тепла.



Переглядів: 5651
Поширень: 0

Останні новини