У центрі Вінниці на площі Європейській вже працює Новорічно-Різдвяний ярмарок

Традиційний зимовий святковий ярмарок розпочав свою роботу минулими вихідними і тішитиме вінничан радісною атмосферою, приємною музикою, запашними наїдками і святковими розвагами щодня аж до 13 січня. 

З вечора суботи засяяв різнокольоровими вогниками і привітними вогнищами вінницький новорічно-різдвяний ярмарок. Запрацювали всі ятки з сувенірами і смаколиками, запустили каруселі й атракціони, а малечу прийшли розважати Санта Клаус та Новорічна Казкова Фея.

Поруч із Вежею облаштували сцену, на якій щодня гратимуть народні музики, а з 17.00 до 18.00 приходитиме час конкурсів і розваг для найменших вінничан. 

Солодкий мед, різноманітні сувеніри (найбільшим попитом користуються милі свинки - символи прийдешнього року), цікаві подарунки, зігріваюча овчина, ароматний глінтвейн (за 30-50 грн), цукерки, шашлички, тайська їжа, тощо. А в ятці з номером 1 теплі речі продає пан Микола, який стверджує, що є родичем  Святого Миколая, який живе у Крапатах, на Косівщині.

 Саме тут, на Ярмарку, вичакловується новорічний настрій. Щодня Ярмарок відвідують кілька тисяч вінничан. Новорічно-різдвяний ярмарок – це місце, де свято відчувається просто у повітрі: аромати смаколиків, різдвяні мелодії, святкові вогні – все це навіює відчуття казки. 

Особливо Ярмарок чекає на дітлахів: каруселі і атракціони, сувеніри й іграшки, а ще обов’язкові конкурси та спілкування з новорічними героями. На Свято Миколая, 19 грудня, до дітей прийде сам Святий Миколай, який зі сцени привітає всіх з початком довгих зимових свят.

А вже 23 грудня на сцені під Вежею відбудеться потужний концерт, що стане святковим подарунком місту від ТЦ SkyPark. Саме тут, серед Ярмарку, відбудеться започаткування нової традиції святкування «Нового року по-європейськи»: 31 грудня, опівночі, Новий рік зустрічатимуть біля символу міста – вінницької Вежі, під звуки «Щедрика», що лунатимуть з головного годинника у центрі Вінниці. У новорічну ніч на Європейській площі на вінничан та гостей міста очікують різноманітні конкурси, інтерактиви та святкова концертна програма. А 7 січня саме тут встановлять Різдвяний дідух і звучатиме святково-розважальна народна програма з колядками та щедрівками, які виконуватимуть колективи з області та міста.




Переглядів: 2840
Поширень: 1

Останні новини