Міжнародний день сім'ї: красиві привітання для найрідніших

Сьогодні, 15 травня, в Україні та світі відзначається Міжнародний день сім'ї. Це чудовий момент, щоб ще раз подарувати вашим рідним приємні та теплі слова. А ще, звісно, провести час разом. Команда видання Myvin підготувала для вас щирі та красиві привітання у віршах, прозі та картинках українською мовою.

Привітання з Міжнародним днем сім'ї у прозі

Дорога наша родино! Сьогодні ми відзначаємо День сім'ї. Це чудова нагода відзначити наші взаємини, наші досягнення та нашу невичерпну любов. Я хочу вам подякувати за кожен момент, який ми провели разом, за кожен урок, який ми вивчили та за кожну посмішку, якою ми поділилися. Нехай наша сім'я завжди залишається невичерпним джерелом взаємопідтримки та натхнення. Бажаю нам усім подальших досягнень, безмежного щастя та безмежної любові!

***

Вітаю, моя дорога родино! Сьогодні, у День сім'ї, хочу щиро подякувати вам за те, що ви завжди поруч, за віру в мене та за невичерпне кохання. Нехай наша родина буде завжди найважливішим в нашому житті, а кожен день буде наповнений незабутніми моментами та надзвичайними враженнями. Бажаю нам усім міцного здоров'я, невичерпної радості та безмежного щастя!

***

Дорогі мої! З нагоди Дня сім'ї хочу від щирого серця подякувати вам за те, що ви завжди поруч у всіх життєвих ситуаціях. Сьогодні - чудова нагода ще сильніше покращити наші стосунки, згуртуватися та відзначити нашу взаємну любов. Нехай наша родина завжди буде міцною та щасливою, а кожен наступний день - принесе лише радість та злагоду. Бажаю нам усім довгих років щасливого спільного життя, повних добра, кохання та взаємопідтримки!

***

Сьогодні, у День сім'ї, мої дорогі, хочу виразити найщиріші слова вдячності за те, що ви є у моєму житті. Наша сім'я - це мій найбільший скарб, і я вдячний кожному з вас за те, що ви завжди поруч, навіть у найскладніші часи. Нехай наша родина буде завжди наповнена взаємопідтримкою, розумінням та коханням. Бажаю нам усім незмінного щастя, добра та надзвичайних моментів разом!

***

Дорогі мої! Вітаю з Днем сім'ї. Днем, який наповнений теплом, любов'ю та злагодою! Сьогоднішній день нагадує нам про найважливіше - про те, що сім'я - це найвища цінність у нашому житті. Нехай наша родина буде міцною фортецею добра та взаєморозуміння. Бажаю вам багато радості та усмішок.

Привітання з Міжнародним днем сім'ї у віршах 

Сім'я — це щастя, любов і удача,
Сім'я — це влітку поїздки на дачу.
Сім'я — це свято, сімейні дати,
Подарунки, покупки, приємні витрати.
Народження діток, перший крок, перший лепет,
Віра в найкраще, хвилювання і трепет.
Сім'я — дружна праця і вічні турботи,
Сім'я — це багато вдома роботи.
Сім'я — це складно.
Сім'я — це важливо.
Сім'я — це коли
Все на світі можливо.

***

Сімейна радість
Щасливі обличчя!
Бажаю всім сім’ям
Любов’ю світитися!

Хай в родинах веселий
Звучить дитячий сміх,
Добрий і радісний
Свято для всіх!

Любов процвітає
Кругом по Землі!..
Мир вашому дому
І в кожній сім'ї

***

З нагоди Міжнародного дня сім'ї!
Посмішок вам і сонця.
Нехай завжди добрі промені
Сяють вам у віконце!

***

Якщо взяти Любов і Вірність,
До них додати почуття Ніжність,
Все помножити на роки,
То вийде — СІМ’Я!

***

Сім’я — це замок, затишок і спокій,
Тепло половинки для серця рідна,
Сміх діток, турбота, любов, доброта,
Сім’я — це будинок, де сміється душа! 

Джерело: Радіо Трек, Pinterest.



Переглядів: 14158
Поширень: 0

Останні новини