У Вінницькому районі затримали раніше судимого наркозакладчика (відео)

Вчора, 14 травня, оперативники відділу поліції № 3 та бійці КОРДу затримали на Вінниччині 37-річного наркозакладчика, який розповсюджував наркотики на території Вінницького району. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Чоловіка затримали поблизу одного з парків Вінницькго району. Він облаштовував одне з місць збуту наркотиків. Пізніше порушник показав правоохоронцям місця, де вже він встиг розкласти заборонені речовини. З собою в нього були кошти, отримані за "товар". 

Правоохоронні органи встановили, що підозрюваний передавав канабіс своїм покупцям у обмін на грошову винагороду під час особистих зустрічей або залишав закладки. Під час обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили майже 2 кг канабісу, сім-карти для зв’язку з клієнтами та інші докази. Пізніше з'ясувалось, що чоловік вже мав кримінальний запис за тяжкий злочин. 

"Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура", - зазначають правоохоронці. 



Переглядів: 598
Поширень: 0

Останні новини