Топ 3 виробників рідин для електронних сигарет літо 2024

РЕКЛАМА

Літо 2024 року підготувало цікаві новинки у світі вейпінгу. Сьогодні ринок рідин для електронних сигарет настільки різноманітний, що кожен вейпер може знайти щось на свій смак. Від класичних ароматів до екзотичних смакових поєднань. Цього сезону виробники приділяють особливу увагу якості інгредієнтів, унікальним смаковим композиціям та задоволенню потреб споживачів.

У цьому огляді ми виділили трьох провідних виробників, які цього літа стали справжніми фаворитами серед поціновувачів вейпінгу. Продукцію кожного з них можна замовити в інтернет-магазині Hookah Cat, перейшовши за посиланням https://hookahcat.com.ua/ridyna-dlya-pod.

Бренд: In Bottle

In Bottle виготовляє преміальні рідини, які сумісні з більшістю пристроїв для вейпінгу та електронних сигарет, що працюють на основі пропіленгліколю або рослинного гліцерину. Поставляється продукція у пляшках об'ємом 30 мл, що є стандартним об’ємом для більшості виробників рідин.

Виробництво розташоване в Малайзії, тому до нього підходять з особливою увагою. Для виготовлення рідин використовуються виключно високоякісні інгредієнти, а на самому виробництві дотримуються усіх стандартів якості та безпеки. Особливе співвідношення складу рідини забезпечує відмінну паропродуктивність та інтенсивність смаку, яких у виробника налічується досить велика кількість. Користувач може підібрати собі досить незвичайні та насичені смаки, зокрема фруктові, м’ятні, ягідні, а також солодкі та десертні аромати.

Багато користувачів обрали для себе рідини саме цього бренду. Топ продажами є:

In Bottle Energy Berry Drink, In Bottle Lime, In Bottle Makapuno.

Бренд рідин Chaser

Chaser - це провідний в Україні виробник рідин для POD-систем, рідин для вейпу та картриджів джулл. Бренд спеціалізується на виробництві сольвих і органічних рідин та налічує понад 60 смаків. Особливістю даного бренду є те, що вони одними із перших перейшли на рідини у форматі набору. В асортименті виробника можна знайти, окрім 30 мл рідин, також рідини, об’ємом в 10 мл.

Найпопулярнішими смаками серед користувачів є:

Mint, Blueberry Menthol, Chaser Cherry, Chaser Grape.

Бренд рідин Octobar

В асортименті виробника рідин Octobar представлені 15 різних смаків, які полюбились споживачам через приємні та насичені смаки з холодком. В асортименті можна знайти досить незвичайні, але при цьому доступні за ціною заправки для електронних сигарет.

Виробник рідин Octobar - найбільш бюджетний із цього списку. В лінійці представлно 15 приємних та насичених смаків, які містять холодок. Користувачі найбільше обирають такі смаки, як: 

Grape Blue Ice, Blue Razz, Sour Apple.

Продукцію кожного виробника можна знайти на сайті Hookah Cat. Увесь асортимент магазину повністю відповідає закону України. Замовлення відправляють швидко та зручно у Вінницю, Київ, Львів, Тернопіль, Миргород та багато інших. Окрім того, для читачів видання Myvin доступний промокод "MYVIN10", з яким можна отримати знижку в 10% на всі рідини. Він дійсний до 17.07.2024 року.


Переглядів: 857
Поширень: 8

Останні новини