У міській раді відзначили кращих спортсменів та тренерів Вінниці 2018 року

18 грудня у залі засідань міської ради привітали кращих спортсменів та тренерів за результатами цього року. Це вінничани, які завдяки своїм старанням та наполегливості прославляють наше місто у світі. Вони отримали грамоти, подяки, премії та подарунки.

Вже традиційно, наприкінці року у Вінницькій міській раді нагороджують кращих спортсменів і тренерів року, що минає. Цей рік не став винятком. Сьогодні спортсменів привітав секретар міської ради Павло Яблонський.

«Кожен з вас зробив дуже серйозний внесок в розвиток спорту, фізичної культури, адже саме завдяки вам за межами нашого міста дізнаються про Вінницю. Ваші досягнення та перемоги популяризують спорт, а це виховання сили духу, прагнення до кращого, до перемог, це подолання перешкод. Бажаю вам нових перемог, щоб ви ставили нові цілі і гідно йшли до них. Зі свого боку, ми завжди підтримуємо спортивну галузь. У місті створюють нові спортивні об’єкти, вже близько десяти шкіл мають дуже гарні спортивні осередки. В цьому році збудували сучасний стадіон Палацу дітей та юнацтва, на якому за всіма стандартами можна проводити змагання. Розпочали реконструкцію СК по вул. Янгеля, звичайно, це амбітний проект, на який потрібно не один рік, але я впевнений, що ми спільними зусиллями зробимо реконструкцію і матимемо ще один гарний спортивний об’єкт», – каже Павло Яблонський

Також секретар міської ради подякував спортсменам за досягнення, патріотизм і побажав нових перемог та внутрішньої душевної гармонії.

Кращі спортсмени та тренери отримали Почесні грамоти, премії та подарунки. Переможців та призерів всеукраїнських та міжнародних змагань за підсумками 2 півріччя 2018 року нагородили грамотами та преміями.

Довідка

У 2018 році вінничанам присвоєно такі звання: І розряд – 178 спортсменам, кандидат в майстри спорту (КМС) – 148 спортсменам, майстер спорту України (МСУ) – 30, майстер спорту України міжнародного класу (МСУМК) – 8, Заслужений майстер спорту України (ЗМСУ) – 1 (Царьков Олег Сергійович) та звання Заслуженого тренера України – 3 тренерам (Вакалюк Роман Валерійович, Міхеєнко Віталій Миколайович, Глущенко Сергій Вікторович).

З них у міських ДЮСШ: І розряд 97 спортсменам, КМС – 76, МСУ – 13, МСУМК – 2 та звання Заслуженого тренера України – 1 тренеру.

Загалом за 2018 рік спортсмени м. Вінниці посіли:

1843 перших та призових місць на Всеукраїнських змаганнях (1723 – перших та призових місця на чемпіонатах та Кубках України, 120 – перших та призових місць на Всеукраїнських турнірах). 296 перших та призових місця на міжнародних змаганнях (238 – перших та призових місць на чемпіонатах та Кубках Європи і світу, 58 – перших та призових місць на міжнародних турнірах).

З них спортсмени міських ДЮСШ вибороли:

939  перших та призових місць на Всеукраїнських змаганнях ( 829 – перших та призових місця на чемпіонатах та Кубках України,  110 – перших та призових місць на Всеукраїнських турнірах). 163 перших та призових місця на міжнародних змаганнях (133 – перших та призових місця на чемпіонатах та Кубках Європи і світу, 30 – перших та призових місць на Міжнародних турнірах).



Переглядів: 3338
Поширень: 2

Останні новини