Укрзалізниця підвищує вартість постільної білизни: оновлені ціни

Укрзалізниця оголосила про першу за п'ять років зміну вартості постільної білизни у пасажирських поїздах. 

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Від 22 травня ціна за комплект білизни у плацкартних та купейних вагонах складатиме 80 грн (замість попередніх 50 грн), а у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).

Перед підвищенням цін компанія завершила оновлення постільної білизни у поїздах. До кінця червня цього року компанія планує додатково завершити заміну також матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення. Для забезпечення більш високої якості обслуговування, Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб впровадити нові стандарти, які враховують найкращі ринкові практики і підвищують комфорт та зносостійкість продукції.

Попри продовження повномасштабної агресії ворога, Укрзалізниця продовжує працювати над покращенням сервісу для пасажирів. Зокрема, компанія розвиває власний додаток, програму лояльності, дитячі та безбар’єрні простори.

Також компанія утримує вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень на довоєнному рівні, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.



Переглядів: 507
Поширень: 0

Останні новини