Безкоштовне медичне тестування та Арт-терапія з психологом: корисний вихідний у Вінниці

Відразу декілька корисних подій пройдуть вже цієї суботи, 25 травня, у Вінниці. Усі бажаючі матимуть змогу безкоштовно перевірити своє фізичне здоров'я, а також покращити психологічне. 

Перший захід пропонує безкоштовне медичне тестування та діагностику здоров'я. Подія відбудеться за ініціативи БФ «Колесо Підтримки» та ГО «Український офіс здоров’я» у співпраці з департаментом охорони здоров’я Вінницької міської ради.

"Запрошуємо родини разом з друзями відвідати медичну локацію, яка працюватиме для вас під час проведення культурно-освітнього проєкту «Колесо Підтримки»! Фахівці здійснюватимуть тестування та консультації абсолютно безкоштовно. Усе задля здоров’я вас та ваших родин!", - йдеться в анонсі події.

Усім бажачим пропонують безкоштовне медичне тестування на: 

ВІЛ; вірусні гепатити; сифіліс; визначення артеріального тиску та рівня цукру в капілярній крові!

Коли: 25 травня 2024 року.
О котрій: з 12:00 до 16:00 години.
Локація: паркінг ТРЦ «Plaza park», вул.Келецька, 121

Додаткову інформацію можна отримати в приватних повідомленнях в facebook та instagram.

Також вже цієї суботи для вінничан та гостей міста буде доступною безкоштовна Арт-терапія з досвідченим психологом. Подія відбудеться 25 травня, з 12:00 до 15:00 години. Захід проходитиме у  ТРЦ «Plaza Park».

"Запрошуємо усіх бажаючих, віком від 14 років долучитися до цікавого та корисного заходу. Вхід вільний, приходьте та насолоджуйтесь творчістю!", - зазначають організатори.

Попередній запис можна здійснити через facebook та instagram.



Переглядів: 361
Поширень: 0

Останні новини