У Вінниці покарали чоловіка, який вчиняв домашнє насилля щодо матері: подробиці

Вчора ввечері, близько 23:00, патрульні отримали виклик про сімейну сварку на вулиці Богомольця. Прибувши за вказаною адресою, інспектори зустріли заявницю, яка повідомила, що її син вдруге за тиждень вчинив домашнє насильство. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

Під час сварки він знову використовував нецензурну лексику та погрожував матері фізичною розправою.

Патрульні склали протокол на 54-річного чоловіка за ч. 2 ст. 173-2 (повторне протягом року вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Додатково патрульні наголосили на тому, що необхідно усвідомлювати різницю між насиллям та конфліктом.

"Насильство — результат свідомих дій кривдника, які можуть бути підкріплені агресією та бажанням завдати шкоди, а не прагненням вирішити конфліктну ситуацію.

Конфлікт — зіткнення протилежних інтересів і поглядів, напруження і крайнє загострення суперечностей, що може призвести до активних дій усіх осіб, що залучені до конфлікту", -йдеться у повідомленні. 

Ескалація конфлікту може призвести до насильства, але це стається не завжди. Якщо ви або ваші близькі потерпаєте від домашнього насильства — не мовчіть, допомога завжди поряд!

Національна поліція України: 102; Урядова гаряча лінія: 15-47; Безоплатна правова допомога: 0-800-213-103; Чат-бот МВС діє в месенджері Telegram.


Переглядів: 364
Поширень: 0

Останні новини