День хіміка: цікаві та приємні варіанти привітань з професійним святом

Сьогодні, 26 травня, відзначають своє професійне свято всі працівники хімічної та нафтохімічної промисловості. Хімія - одна з найважливіших наук в сучасному світі. Завдяки досягненням у цій галузі розвивається медицина, електротехніка, сільське господарство та інші сфери життя. Щоб вшанувати працю вчених, був заснований День хіміка. У це свято варто привітати всіх людей, які працюють на благо цієї науки.

Привітання з Днем хіміка в прозі

Бути хіміком – дуже рідкісне покликання. Одного разу ви вибрали цей шлях у житті і з того часу для вас немає нічого неможливого. Всі досягнення цивілізації спираються саме на ваші розробки, на вашу щоденну і кропітку працю. Ви знаєте таємниці, недоступні багатьом, ви володієте інформацією, незрозумілою для більшості. Бажаємо вам міцного здоров’я, нових відкриттів, творчих здобутків!

***

В цей теплий травневий день я із задоволенням вітаю вас з Днем хіміка! Нехай хімія відкриє вам всі свої секрети, допоможе досягти небувалих висот в роботі і приносить величезне задоволення! Бажаю щирого і теплого особистого щастя, уваги близьких людей, вірних друзів та міцного здоров’я! Ви чудовий хімік, тому гідні тільки найкращого!

***

Дорогі наші хіміки! Сьогодні ви відзначаєте своє професійне свято. Ви знаєте, наскільки складна і важлива ваша професія. Ми бажаємо вам змішувати в життя тільки посмішку і радість, сміх і красу, любов і щастя. Нехай всі ваші дії і реакції будуть правильними, на дні душі ніколи не випаде осад, а всі проблеми зникнуть без сліду. Хімічте добро, успіх і побільше. Завжди кохайте і будьте коханими, адже це найбільша і найважливіша хімія в житті.

***

З Днем хіміка! Завжди дуже приємно вітати з професійним святом таких рідкісних і талановитих фахівців, як ви! Не зупиняйтеся на досягнутому, все глибше і глибше осягайте надра науки і радуйте нас своїми успішними відкриттями. Будьте щасливі, натхненні та здорові. Найглибшої поваги і визнання вам!

***

Дорогі і шановні хіміки, прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Міцного здоров’я, феромонів щастя, удачі в починаннях, оптимізму життя і серйозних досягнень в науці! Сучасне життя – суцільна хімія, тому ми, прості громадяни-споживачі, без вас – нікуди. Чекаємо нових звершень і досягнень!

Привітання з Днем хіміка в віршах

З Днем хіміка привітати раді,
Рідні, дорогі, ми вас! -
Як жити без фарби і помади,
Труб, тканин, взуття зараз?
За цим всім на білому світі
Ваш досвід, розум, які скрізь панують,
І Менделєєва всі діти
Вже два століття вас шанують.
Утилізуйте всі відходи,
Віддайте перевагу не газу, а дровам ...
Здоров'я, бадьорості на роки
Бажаємо, хіміки, ми вам!

***

Найцікавіша штука -
Ця хімія - наука,
Хоч куди не повернись,
Без неї не обійтись.
І в одязі, і в посуді,
Хімія тепер всюди,
І в колготках на ногах,
І на жіночих головах.
Всім, хто з хімією знайомий,
Ми бажаємо бути здоровим!

***

З Днем хіміка, друже, вітаю,
Звершень у роботі бажаю,
Щоб відкрив новий елемент
І став найкращим в момент.

Бажаю сімейного блага,
Щоб в серці струменіла відвага,
І чуттєво та ніжно любов
Дурманила хімією кров.

***

Джерело: depo.ua, hochu.ua, vitannya.in.ua.



Переглядів: 4033
Поширень: 0

Останні новини