Вінниця знову з жалобі – на фронті загинув Захисник Сергій Ротаренко

Сьогодні вінничани знову схилили голови у жалобі. В останню путь проводжають Ротаренка Сергія Миколайовича, який захищав Україну з березня цього року. Воїн боровся свободу нашої держави у складі 25-го окремого десантно-штурмового батальйону, брав участь у боях на Донеччині. На жаль, 24 травня під час виконання військового завдання поблизу села Яснобродівка Покровського району Герой загинув. Йому було лише 37 років… Вдома на Сергія чекали батьки, дружина та маленька донечка.

Сергій Ротаренко народився 12 серпня 1986 року у місті Кам’янка. Був єдиною дитиною у сім'ї, після школи закінчив Тираспольський технікум інформатики та права за спеціальностю бухгалтерський облік. Проте, дорога та кермо завжди приваблювали його більше ніж цифри. У 2007 році Сергій переїхав до Вінниці, де згодом прийняв українське громадянство та за покликом серця влаштувався на роботу водієм-далекобійником.

«Сергій постійно захоплювався неймовірними краєвидами і казав, що наша Україна – дивовижна. Він був людиною з великої літери, завжди йшов на допомогу, коли оточуючі цього потребували, – розповідає дружина полеглого Героя Лілія. – У нас була дружна сім’я, в якій ми одне одного називали «Сонечко». А 9 років тому, в нашій родині з’явилося іще одне – найкраща і найдорожча донечка. Ми стільки планів будували. Адже, здавалося, що все ще попереду…»

Церемонія прощання із Сергієм Ротаренком розпочнеться сьогодні о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Джерело: ВМР



Переглядів: 504
Поширень: 0

Останні новини